Joggy CBD-supplementen Review 2023

Foto: Dominique Pariso/De Strateeg

Cannabidiol, een niet-bedwelmende cannabinoïde beter bekend als CBD, is een buzzword-ingrediënt geworden in alles van schoonheidsproducten tot seltzer, en in de afgelopen jaren heb ik geschreven over de beste CBD-badproducten, de beste CBD-gummies, de beste tincturen, topicals, prerolls en zelfs de beste CBD voor honden. Dit is nog steeds een vrij klein share van de CBD producten I zou kunnen over geschreven, nu ik tientallen mailers van merken heb ontvangen met allerlei beloften, waaronder het verminderen van mijn stress, het verbeteren van mijn slaap en het verlichten van mijn menstruatiepijn.

In april 2022 lanceerde de oprichter van Outside Voices, Ty Haney, nog zo’n merk genaamd Joggy, een lijn van CBD-producten of, zoals de web site zegt, “plantaardige energetica voor activiteit op het volledige spectrum”. (Dit jaar lanceerde ze ook een soort on-line platform waar mensen merken gebruikersfeedback kunnen geven en in ruil NFT’s kunnen krijgen, maar dat is voor een andere keer.) In wezen zijn de formules ontworpen om voor en na het sporten te worden gebruikt. “Dingen doen” maar dan met een cannabinoïde kick.

Mijn ervaring met CBD-producten is een beetje over de hele kaart geweest, en ik ben CBD meestal tegengekomen in producten die bedoeld zijn om te ontspannen en tot rust te komen. Door CBD te gebruiken als hulpmiddel bij activiteiten, is Joggy, voor zover ik weet, een primeur in zijn categorie (of in ieder geval een vroege nieuwkomer). Ik wist niet zeker hoe goed dit voor mij zou werken, maar ik kon er in ieder geval zeker van zijn dat het geen full slangenolie was, omdat Joggy een gemakkelijk toegankelijk analysecertificaat heeft (ook wel een COA genoemd). Dat is eigenlijk een onafhankelijke laboratoriumtest die bewijst dat wat er in de fles zit, overeenkomt met wat het merk op het etiket heeft gezet. Veel CBD-merken bieden er een aan, en als ze dat niet doen, moet u het product waarschijnlijk niet vertrouwen. Maar zelfs met die additional verificatiestap waren de resultaten niet gegarandeerd toen ik van plan was om de hele lijn te testen – inclusief twee tincturen, twee soorten gummies en één balsem – gedurende zeven dagen in november.

Joggy Runner's High

Runner’s Excessive wordt verondersteld pre-activiteit te worden ingenomen om meer energie te geven en een licht euforisch gevoel te veroorzaken. Naast CBD bevat deze tinctuur ook THCV, een cannabinoïde die een stimulerend impact zou moeten hebben, en alfa-pineen, een terpeen dat je zou helpen focussen. De drie ingrediënten samen zouden dat ‘runner’s excessive’-effect moeten creëren. Op een Instagram-verhaal zag ik Haney het beschrijven als een “enigszins verhoogde stroomtoestand”.

Ik doseerde een druppel van de tinctuur onder mijn tong, veterde mijn rolschaatsen en ging naar buiten. Runner’s Excessive is “zonder smaak”, maar aangezien het merk niets heeft toegevoegd om de smaak van de actieve ingrediënten te verdoezelen, is het een beetje onaangenaam. (Je zou het aan een smoothie of koffie kunnen toevoegen om de bitterheid te maskeren.) Ik voelde me een beetje moe en het was een tijdje geleden dat ik op een lange schaats ging, dus ik hoopte dat de tinctuur me een broodnodige stimuleren. Over het algemeen zouden tincturen vrij snel moeten werken, en Joggy beweert dat de op water gebaseerde inkapseling van lipiden zelfs sneller zou absorberen dan andere op olie gebaseerde tincturen. Helaas merkte ik helemaal geen veranderingen in mijn humeur of energieniveau.

Joggy-joystick

Tijdens het schaatsen ben ik onerous gevallen op beton. Ik draag veiligheidskussens, maar mijn bovenarm en schouder kregen er de dupe van, dus reikte ik naar Pleasure Stick – de Joggy-lichaamsbalsem die CBD, magnolia, bergamot en arnica bevat – om zachtjes over het gebied te wrijven. Het is een stevige stick die is gehuisvest in een zeer mooie hervulbare zilveren tube en een licht bedompte muntachtige geur heeft. Hoewel ik er niet van hou om te ruiken alsof ik web een spliff heb gerookt en wat pepermuntjes heb gepoft, merkte ik wel een onmiddellijk verkoelend, tintelend gevoel op dat me deed denken aan de tijgerbalsem van mijn grootmoeder.

Joggy laadt weer op

Voor het slapengaan nam ik een van de Re-charged gummies, die na de coaching of voor het slapengaan kunnen worden gebruikt om te ontspannen. Ze zijn op smaak gebracht met hibiscus, wat een welkome afwisseling was na de ietwat grove smaak van Runner’s Excessive.

Omdat Joggy’s hele uitgangspunt is om te helpen bij activiteit, was ik een beetje verrast dat het een ontspannend CBD-product had, hoewel ik veronderstel dat het logisch is voor degenen die zich bedraad voelen na het sporten. Na inspanning val ik vaak in het kamp ‘te uitgeput om te bewegen’, maar ik zal nooit nee zeggen tegen een product dat belooft de slaap te verbeteren. Alle CBD die ik in het verleden heb geprobeerd, is hoe dan ook gericht op slaap en ontspanning, dus ik ben benieuwd hoe Joggy het doet.

Ik phrase wakker en ben onder de indruk dat ik heel goed heb geslapen en dat mijn arm niet blauwe plekken kreeg zoals ik had verwacht. Ik kan niet zeggen welk ingrediënt het deed op de blauwe plek: naast CBD bevat Pleasure Stick old-school arnica, wat volgens mij veel heeft geholpen. Maar bij zo’n val zou ik normaal gesproken een knoestige blauwe plek verwachten die behoorlijk pijnlijk zou zijn, en ik was onder de indruk dat de Pleasure Stick niet alleen de pijn leek te verlichten, maar ook hielp tegen de blauwe plekken. Wat betreft mijn goed uitgeruste ochtend, ik heb in het verleden veel melatonine ingenomen en na Re-charges werd ik zeker minder suf wakker.

Ik besluit te profiteren van het bizar warme herfstweer en voor een andere skate te gaan. Ik neem nog een druppel Runner’s Excessive. Terwijl ik over het fietspad glijd, vraag ik me af of de CBD de reden is voor mijn goede humeur. Of zijn het gewoon de gewone endorfines die ik bijna altijd binnenkrijg als ik skate? Of is het de zon? Of zijn het de veranderende herfstbladeren? Na ongeveer een uur skaten hoopte ik dat Runner’s Excessive me meer een merkbare energieboost zou geven – wat ik absoluut niet voel – en ik heb er spijt van dat ik niet alleen een kopje koffie heb gedronken.

Ik neem twee Recharges voordat ik naar mattress ga in plaats van slechts één. CBD doseren kan lastig zijn – te weinig en je voelt niets, te veel en je loopt het risico het te overdrijven en uiteindelijk slaperig of traag te worden – en ieders lichaam reageert er anders op, dus soms moet je een beetje experimenteren om de juiste dosis te vinden. juiste hoeveelheid. Terwijl Joggy een gummy van 25 milligram voorstelt om te beginnen, vind ik dat voor de meeste CBD-merken 50 milligram mijn goede plek is, en na mijn succes op de eerste avond, ga ik met twee op mijn tweede poging.

Ik phrase wakker met een echt verfrist gevoel. Ik viel veel sneller in slaap dan normaal en sliep heel goed.

Joggy Klaar Steady

Joggy’s andere tinctuur, Prepared Regular, wordt verondersteld stress te verminderen en een kalmerend impact te hebben, en wordt aanbevolen voor langzamere, meer bewuste activiteiten zoals yoga of wandelen. Prepared Regular bevat niet de THCV of alfapineen die Runner’s Excessive wel heeft, dus de CBD doet al het zware werk.

Het is muntachtig en gaat veel gemakkelijker naar binnen dan Runner’s Excessive. Ik heb al lang geen yoga meer gedaan, dus ik zet een video in de wachtrij. Ik voel me daarna wel ontspannen, maar ik weet niet zeker of het van de CBD komt of dat mijn lichaam eraan herinnert dat yoga echt werkt als ik de moeite neem om het te doen.

‘s Middags, tijdens mijn gebruikelijke inzinking van 15.00 uur, neem ik wat Runner’s Excessive in plaats van een tweede kop koffie. Ik voel me erg moe terwijl ik e-mails probeer te beantwoorden, en ik wou dat ik web koffie had gedronken.

Voordat ik naar mattress ga, neem ik twee oplaadbeurten en vertrek ik naar dromenland.

Ik heb het druk met werk en voel me een beetje gestrest, dus ik neem wat Prepared Regular-tinctuur om de scherpe kantjes eraf te halen. Ik kan niet zeggen dat ik grote veranderingen opmerk, maar de relaxation van de werkdag verloopt soepel – dus het is mogelijk dat ik Prepared Regular daarvoor moet bedanken.

Joggy superladers

Ik was vandaag te overspoeld om te sporten, maar ik had een etentje om na het werk bij te wonen, en tegen de avond voel ik me uitgeput, dus neem ik twee van de Tremendous Costs – het gummy-equivalent van Runner’s Excessive in die zin dat het een stimulerend impact – om te zien of het me een enhance geeft.

Gummies hebben doorgaans meer tijd nodig om in te werken, vergeleken met tincturen, omdat ze eerst moeten worden verteerd. Ze hebben ook de neiging om langer aan te houden, hoewel de effecten zachter kunnen zijn. Het komt echt neer op persoonlijke voorkeur en planning. Omdat ik langer bij het diner zal zijn dan een coaching normaal gesproken duurt, kies ik voor de gummies in de hoop dat ze beginnen te werken zodra ik daar aankom en de avond volhouden. Ik denk wel dat ik me een beetje meer wakker voel, hoewel de effecten een beetje gentle aanvoelen. Ik weet ook niet zeker of dat komt omdat Tremendous Chargers, naast CBD en THCV, een ingrediënt bevatten met de naam AmaTea, een noötropicum afgeleid van guayusa-bladextract dat eigenlijk cafeïne is.

Thuisgekomen van mijn avondeten, neem ik nog twee Recharges voordat ik naar mattress ga. Ik heb zo goed en zo diep geslapen dat ik het blik op mijn nachtkastje ben gaan bewaren naast al mijn andere benodigdheden voor het slapengaan, zoals mijn lippenbalsem, vochtinbrengende crème en houder.

Ik phrase wakker en ben een beetje moe van de festivals de avond ervoor, dus ik neem ‘s ochtends wat Runner’s Excessive voordat ik een snelle Pilates-training doe, omdat ik vind dat Pilates een intensievere activiteit is in vergelijking met yoga . Ik beschouw mezelf niet als bijzonder gevoelig voor bittere smaken, maar het wordt echt een beetje moeilijk om dit spul te verstikken, en ik kijk er naar uit om het na vandaag uit mijn routine te verwijderen. Hoewel ik nog niet veel effecten had opgemerkt, heb ik gehoord dat CBD het beste werkt als het regelmatig wordt ingenomen, dus ik wil zien of ik in de loop van de tijd iets nieuws opmerk. Nog steeds niets.

Ik neem nog twee Recharges voordat ik naar mattress ga. Aangezien er maar 20 gummies per blikje zitten, ga ik snel door mijn voorraad heen. Ik zal mijn Joggy-geïnduceerde slaap missen als ik opraak. Ik werd ‘s nachts minder wakker dan gewoonlijk, voelde me’ s ochtends meer wakker en kreeg geen uncommon door CBD veroorzaakte dromen, wat mij in het verleden is overkomen.

Ik besloot mijn week af te sluiten zoals ik hem begon: met een druppel Runner’s Excessive. Ik hoopte dat ik deze keer eindelijk die magische golf van endorfines en energie zou voelen, maar uiteindelijk geeuwde ik tijdens het grootste deel van mijn coaching.

Ik heb in het verleden veel CBD-merken geprobeerd – gummies, bloemen, tincturen – en heb een breed scala aan effecten gehad. Wat ik heb geleerd, is dat de resultaten zeer persoonlijk zijn voor uw specifieke lichaam. In het verleden hebben veel tincturen die ik heb geprobeerd me teleurgesteld (mogelijk omdat ik gewend ben aan de onmiddellijke snelle hit van CBD pre-rolls), dus het feit dat Runner’s Excessive nog steeds niets voor me doet, zou dat niet moeten doen zijn een verrassing geweest.

Wat wel een verrassing was, was de Pleasure Stick. Tegen het einde van de week voelde mijn arm zo goed aan dat ik eigenlijk vergat dat ik gemorst had. En hoewel mijn zeven dagen technisch gezien voorbij waren, nam ik nog steeds plichtsgetrouw mijn Re-charges voor het slapen gaan, en dat zal ik blijven doen totdat ze op zijn. Op de een of andere manier is mijn favoriete product uit een lijn die is ontworpen voor activiteit, iets waardoor ik in slaap val. Maar tegenwoordig is een goede nachtrust soms moeilijker dan de energie verzamelen om te trainen, dus ik zal het als een overwinning beschouwen.

De strateeg is ontworpen om de meest bruikbare, deskundige aanbevelingen voor dingen om te kopen in het uitgestrekte e-commercelandschap naar boven te halen. Enkele van onze nieuwste veroveringen zijn de beste pimples behandelingen, rollende bagage, kussens voor zijslapers, natuurlijke cures tegen angsten badhanddoeken. We werken hyperlinks bij wanneer mogelijk, maar houd er rekening mee dat offers kunnen verlopen en dat alle prijzen kunnen worden gewijzigd.

Leave a Comment